El videoanàlisi de Pedrerol: "Xavi no sabia el que era la pressió abans d'entrenar el Barça?"

El periodista dona la seva opinió sobre les declaracions Xavi en les quals afirmava que els "pitjors dies de la seva vida" els ha passat com a entrenador de Barça

El videoanàlisi de Pedrerol:"Xavi no sabia el que era la pressió abans d'entrenar el Barça?"

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

El director i presentador del programa nocturn 'El Chiringuito' i de l'informatiu esportiu de migdia 'Jugones', Josep Pedrerol, dona la seva opinió sobre les declaracions de Xavi Hernández en les quals va dir que els "pitjors dies de la seva vida" els ha passat com a entrenador del Barça. "Xavi no sabia el que era la pressió?", "Jugar en el millor Barça de la història no suposava pressió? Jugar a la selecció espanyola no suposava pressió?", es pregunta Pedrerol en la seva anàlisi.

Aquests són alguns dels titulars de la seva anàlisi:

  • "Em van sorprendre molt les paraules de Xavi dient que els pitjors dies de la seva vida els ha passat com a entrenador del Barça. I jo em pregunto, Xavi no sabia el que era la pressió?"
  • "Entenc que les crítiques sempre són difícils d'assumir i que el que més fot és que afecti la teva família. Ho puc entendre, però ha estat Xavi molt criticat?"
  • "El balanç de Xavi no ha estat bo, però hi ha esperança. Sap el que vol, sap el que cerca i això és important. Recuperar l'ADN, el del joc bonic, el del joc brillant amb èxits que no s'han aconseguit encara."
  • "Ser jugador és una història diferent. El jugador viu en una bombolla. Ser entrenador és molt més complicat i Xavi està vivint això, però no hi ha motius per queixar-se."
  • "Xavi està sent molt cuidat per la premsa a Barcelona. Se'l respecta, se'l valora i se l'admira. També per l'afició i per Laporta, que li està plantejant ja la renovació."