En directe

Última actualització 14:23

Taylor ha liderat la reacció gironina en la segona part, amb 22 punts, i Prkacin també ha completat un bon partit amb 14 punts. Però han estat massa sols. Fins aquí el directe del Bàsquet Girona - València. Gràcies per haver-nos seguit i fins la propera.

Ho ha intentat fins l'últim instant el Bàsquet Girona, però no ha pogut ser. El València ha estat millor en l'últim quart i els gironins no han pogut mantenir el gran nivell del tercer període (75-79).

Taylor ha posat a 4 els gironins, que han intentat recuperar la pilota però els àrbitres han indicat falta. Aróstegui no falla des de la línia (73-79, m.39:40).

Quan tot semblava perdut, el Bàsquet Girona ha aconseguit un parcial de 7 a 0 en menys d'un minut que el posa a 5 i que dóna un bri d'esperança. Queden 44 segons, amb pilota pels visitants (70-75, m.39:16).

Els falta xispa ara als d'Aíto per intentar la remuntada. El València, sense estar tampoc gaire fi, aconsegueix mantenir l'avantatge i els minuts van passant (61-71, m.38 i mig).

El partit s'està escapant pel desencert exterior i algunes badades defensives clamoroses (59-68, m.36).

Ara el València torna a tenir el partit sota control, i ha arribat a escapar-se de 9. Taylor respon en situació de rebot ofensiu (59-66, m.35).

Fjellerup ha empatat el partit a 57 amb un tir lliure, però el València ha respòs amb dos triples conscutius i caldrà tornar a picar pedra (57-63, m.33).

Triple inverosímil de Hill per afegir més èpica ala remuntada, que talla Evans abans d'acabar el quart. Ha tingut l'opció el Bàsquet Girona de posar-se per davant amb un triple errat per Fjellerup, però la diferència ja només és de 3 punts i queden els 10 minuts decisius. I amb aquest ambient a Fontajau segur que serà més fàcil (52-55, m.30).

Quin ambient a Fontajau i quina intensitat defensiva del Bàsquet Girona, que es posa a només 6 punts. Canvi radical del decorat del partit respecte a la primera part (47-53, m.28).

Apreta Fontajau, que no està d'acord amb les últimes decisions arbitrals. Salten espurnes sobre el parquet i això li interessa al Bàsquet Girona, que ha començat amb molta energia el quart (potser una mica massa) i està errant situacions clares. Tot i això, la diferència ja només és de 10 punts i el públic creu molt en la remuntada (38-48, m.24).

Els àrbitres estan sent molt permissius amb la defensa visitant i el públic ha celebrat irònicament que ara se'ls hi hagi sancionat una falta. Intercanvi de cistelles en aquests últims minuts de quart que no permet al Bàsquet Girona reduir el desavantatge. Aíto haurà d'intentar canviar l'energia dels seus jugadors al temps de descsns per tenir opcions de lluitar pel partit (32-46, m.20)

Els d'Aíto s'han posat a 8 amb dues cistelles de Miletic, però dos nous triples valencians (ja en són 9) tornen a augmentar la diferència fins als 14 punts. Demana temps mort el tècnic madrileny perquè a l'equip li falta continuïtat en defensa i en atac (28-42, m.17)

Els d'Aíto han començat el segon quart una mica ansiosos i fallant situacions clares. En canvi, el València està jugant amb més paciència i trobant avantatges clares. Apareix Hill al rescat amb un triple des de la cantonada, però els visitants amaguen amb escapar-se (24-36, m.15)

Els gironins han millorat en intensitat defensiva en els últims instants del primer quart i el públic de Fontajau ho ha notat, pujant els decibels (19-26, m.10).

Els valencians continuen jugant molt còmodes en atac i ja sumen 4 triples. El Bàsquet Girona ha millorat en atac gràcies als fonaments de Prkacin però necessita baixar les pulsacions del partit (14-21, m.7)

El València comença ensenyant les urpes davant un Bàsquet Girona massa tou en defensa. Els gironins sobreviuen gràcies a cinc punts de Colom i un bàsquet al contraatac de Prkacin, però Aíto es veu obligat a demanar temps mort (7-13, m.4).

Veure més