Iturralde González admet haver rebut pressions de Florentino

El que va ser àrbitre de Primera Divisió durant 17 anys revela a la cadena ‘SER’ que el president de l'entitat madridista el va intentar apartar en una habitació del Bernabéu per demanar-li que «els xiulessin com al Barcelona»

Redacció

Iturralde González, àrbitre de Primera Divisió durant 17 anys (1995 – 2012), va revelar en el programa ‘Carrusel Canalla’ de la cadena ‘SER’ que Florentino Pérez el va intentar apartar en una habitació del Bernabéu per demanar-li que «els xiulessin com al Barcelona», com ha informat El Periódico, del mateix grup editorial que Diari de Girona.

Iturralde González va assegurar que tot seguit d’escoltar la petició del president del Reial Madrid li va preguntar si es tractava d’una broma. Davant el «no» de Florentino Pérez com a resposta a la pregunta d’Iturralde González, aquest va donar per finalitzada la conversa.

«No m’ha passat més vegades, cap president m’ha ficat en una habitació a part. A mi m’importen els fets. El que em va ficar en una habitació a part va ser Florentino Pérez. No m’he d’amagar. Hi ha un informe del CTA, perquè el vaig posar en coneixement. Perquè vegin el que és pressionar. No m’amagaré. No hi ha cap àrbitre corrupte, estem per sobre d’això», va assegurar Iturralde González.

Iturralde defensa Clos Gómez

L’exàrbitre biscaí va sortir en defensa de Clos Gómez, director del projecte del VAR i exàrbitre, rere un vídeo de Reial Madrid TV destacant dades i imatges de decisions de l’exàrbitre que suposadament van perjudicar el club blanc durant la seva etapa com a col·legiat.

«Aquest reportatge és mesquí, és indecent. Per Clos Gómez jo poso la mà al foc. Clos Gómez és una persona íntegra que s’ha equivocat 5.000 vegades en contra i a favor del Reial Madrid i només han tret els seus errors. I just han tret els seus errors quan ha presentat la denúncia la fiscalia. I tot això ho permet el seu president, perquè és la seva televisió», va dir el biscaí.

Davant les declaracions d’Iturralde González defensant Clos Gómez i revelant la petició de Florentino Pérez, Reial Madrid TV va respondre amb un altre reportatge. Aquesta vegada amb imatges d’errors de l’àrbitre biscaí en contra dels interessos del Reial Madrid.