Ciclistes de 15 nacionalitats diferents participaran aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni a la cinquena edició de la VolCAT Costa Brava, una prova que ha crescut en popularitat i que es caracteritza pel repte que planteja de navegar en GPS pels millors corriols i senders de les Gavarres.

Una de les claus d’aquesta singular prova per etapes és que és oberta a tothom, tant als participants amateurs com als de categoria Pro. Els aficionats poden escollir entre la participació individual o en parelles, també mixtes, amb l’opció de pujar al podi en qualsevol de les modalitats.

Seguint l’exitosa fórmula de l’any passat els corredors gaudiran dels traçats en format Cross Country de gran bellesa pel cor de les Gavarres, havent-se d’orientar amb GPS, i sempre amb la Costa Brava i la badia de Sant Antoni com a teló de fons.

Amb sortida i arribada a Calonge i Sant Antoni, seran dues etapes molt diferents pel privilegiat entorn natural d’aquest territori ciclista. La primera, que tindrà lloc durant la jornada de dissabte, té una distància de 64 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.700 metres, amb l’exigència d’alguns trams tècnics.