El Girona B goleja el Sants per aferrar-se al play-off (0-3)

L'onze titular del Girona B

L'onze titular del Girona B / Girona FC

Jofre Amargant Bosch

El Girona B no vol renunciar al play-off. L'equip d'Axel Vizuete ha golejat el Sants a domicili per 3 a 0 tot i tenir baixes de Richmon i Shin en atac.

El filial ha dominat de principi a fi un duel en el qual els locals arribaven minvats i justos d'efectius. El Girona B s'ha avançat amb un gol olímpic de córner d'Oscar Coll al minut 8. Primera diana del migcampista des de la seva arribada al mercat d'hivern. Encara abans del descans, els blanc-i-vermells marcarien el segon. Fuentes, que reapareixia després de complir sanció, ha ampliat l'avantatge visitant amb una rematada de cap, també en la sortida d'un córner.

Dawda ha sentenciat el duel al minut cinc de la segona part. El davanter del Pla de l'Estany, convocat amb l'absoluta de Mauritània, arriba a les dobles xifres golejadores amb la diana d'avui. Vaselina del davanter per superar a Castello. Amb les oportunitats que ha disposat el Girona B, el resultat ha estat curt.