El Peralada es deixa remuntar dos gols contra la Grama (2-2)

El duel ha estat marcat per un inici de segona part boig amb quatre gols

Micaló es lamenta mentre els jugadors de la Gram celebren el gol.

Micaló es lamenta mentre els jugadors de la Gram celebren el gol. / FE Grama

Jofre Amargant Bosch

El Peralada només ha pogut sumar un punt a casa davant la Grama. L'equip de Miquel Àngel Muñoz ha empatat 2 a 2 en un partit marcat per un inici de segona part boig en el qual hi ha hagut els quatre gols de l'enfrontament.

Sis minuts i quatre gols. Pot semblar inversemblant, però és el que ha passat al començament de la segona meitat al Municipal de Peralada. Els alt-empordanesos s'han avançat amb un gran gol de Jordi Palacios. L'alegria xampanyera ha estat doble quan poc després Marc Medina ha marcat la segona diana local. No es podia començar millor, i segurament, tampoc podia acabar pitjor el moment dolç que acabava d'inaugurar el Peralada.

Roger García ha escurçat diferències amb un llançament de falta directa. La Grama tornava a estar al partit i un minut després, aprofitant un refús d'Aroca, ha igualat l'enfrontament. El Peralada ha rebut la seva pròpia medicina i amb dos minuts li han empatat el duel. El conjunt verdi-blanc ha tingut l'oportunitat de guanyar el partit a deu minuts del final. La rematada de Sergi Romero a la sortida d'una falta ha topat amb el cos de Guiseris quan ja es cantava el gol.

L'empat comprimeix encara més la classificació i la lluita per disputar la promoció. El Peralada és ara cinquè amb 42 punts empatat a punts amb Hospitalet i San Cristóbal, tercer i quart respectivament.