Evenepoel bat Roglic a La Molina

L'eslovè seguirà una jornada més com a líder de la Volta, però el belga aconsegueix empatar a temps

Evenepoel, guanyador de l'etapa

Evenepoel, guanyador de l'etapa / VOLTA A CATALUNYA

EUROPA PRESS

El ciclista Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) ha guanyat la tercera etapa de la Volta a Catalunya, disputada entre Olost i La Molina sobre 180,6 quilòmetres, en un altre duel amb Primoz Roglic (Jumbo-Visma) en el qual el belga ha estat superior si bé l'eslovè manté el lideratge, encara que ara amb el mateix temps per a tots dos.

La lluita per aquesta Volta a Catalunya està més atapeïda i oberta que mai. Tant Roglic com Evenepoel han pogut guanyar a l'altre i, aquesta vegada ja sense Giulio Ciccone en la pomada, la general queda ara amb Roglic líder i Evenepoel segon, amb el mateix temps però amb millors llocs per a l'eslovè, encara líder.

En una corba tancada ja prop de la recta final de meta, Evenepoel ha deixat anar a Roglic i ha marxat directe cap a la victòria. Però ha deixat de pedalar amb uns 30-40 metres encara al davant, s'ha dedicat a celebrar-ho i, per darrere, Roglic sí que ha pedalat gairebé fins a la línia i ha entrat a un parell de segons. D'haver-se esforçat més Evenepoel, seria el nou líder. El belga, això sí, ha aconseguit treure dos segons a Roglic més quatre segons de les bonificacions: sis segons que justifiquen la seva igualada.