L'Olot encadena la tercera derrota consecutiva a Sagunt (1-0)

L'equip d'Albert Blázquez encaixa el gol a quatre minuts del final quan jugava amb inferioritat per l'expulsió de Castells

Oriol Ayala en el partit davant el Lleida

Oriol Ayala en el partit davant el Lleida / Pau González / UE Olot

La bona ratxa de resultats de l'Olot va ser un miratge. L'equip d'Albert Blázquez ha encaixat la tercera derrota consecutiva contra l'Atlètic Sagunt per 1 a 0. Els garrotxins han passat de poder sortir del descens a poder-se quedar al final d'aquesta jornada a vuit punts del play-out.

El conjunt volcànic ha resistit a la insistència local, però ha acabat cedint a última hora. A nou minuts del final, Castells ha estat expulsat en veure la segona groga. Amb un jugador més, els valencians han intensificat l'atac a la porteria de l'Olot. Jorge Domingo ha avisat amb un xut al travesser que posava la por al cos als visitants (84'). Dos minuts després, Nacho Ramón no ha fallava i marcava a un Batalla que tornava a la titularitat. El gol premiava la perseverança i ocasions dels homes de Sergi Escobar.

L'Olot ha intentat a la desesperada igualar un partit amb l'entrada de Xumetra i Bah. Molt poc ha generat els de la Garrotxa durant el duel i amb inferioritat i presses no han arribat a inquietar la porteria de Marcos. De fet, l'Atlètic Saguntí encara hauria pogut fer el tercer a Morverde amb una triple ocasió.