Paula Badosa malgasta un punt de partit i s'acomiada de Miami

La tenista de Begur torna a caure davant Rybakina

Paula Badosa

Paula Badosa / Rob Prange / Afp7 / Europa Press

EP

La tenista gironina Paula Badosa s'ha acomiadat del torneig de Miami (Estats Units), de categoria WTA 1.000 disputat sobre pista dura i segon Masters 1.000 de la temporada, després de caure aquesta matinada a la tercera ronda davant la kazakh Elena Rybakina (3-6, 7-5, 6-3) en un xoc en el qual ha malgastat una bola de partit.

La de Begur, actual número 29 del món, ha desaprofitat el seu avantatge després de guanyar el primer set, en el qual, després d'un primer intercanvi de trencaments en els primers compassos, s'ha imposat en els últims quatre jocs a l'actual campiona d'Indian Wells.

Ja en la segona màniga, s'ha avançat 4-2 i, encara que la número set del rànquing WTA li ha respòs amb un 'contrabreak', amb 5-4 ha disposat d'una bola de partit que no ha aconseguit materialitzar. Sí que ha aconseguit trencar-lo Rybakina en l'onzè joc, un 'break' vital per a empatar la contesa.

En l'últim set, totes dues tenistes han defensat els seus serveis fins que la kazakh, en el setè joc, ha trencat el servei de la gironina per a enllaçar quatre jocs guanyats de manera consecutiva i tancar el duel en una mica més de dues hores i mitja de joc.

Rybakina s'enfrontarà dilluns en els vuitens de final a la belga Elise Mertens, que va superar a la croata Petra Martic en dos sets (6-4, 6-3).