Empat agredolç del Girona B davant el Sant Andreu (1-1)

Un gol rival quan faltaven menys de cinc minuts resta efecte al gol de Shin, també als últims minuts

Acció durant el partit a Riudarenes.

Acció durant el partit a Riudarenes. / Judit Andreu/Sant Andreu

Un empat és millor que una victòria, però al Girona li hagués anat molt bé, després de caure la setmana passada contra el Badalona, marxar de Riudarenes amb una victòria, per acostar-se a la promoció. Però el Sant Andreu no és un rival fàcil.

La primera meitat a Riudarenes ha tancat sense gols i amb poques oportunitats de desencallar el partit. A la represa, el Girona l'ha tingut molt a prop fins a tres vegades, sense èxit: primer amb un gol anul·lat per fora de joc de Kemo en els primers minuts de la segona part, després amb un error en la sortida de pilota del porter local que ell mateix s'ha encarregat d'eliminar-ne les conseqüències, i, per últim, un penal d'Antal que ha anat directe al pal.

Al minut 79, Shin ha portat l'alegria, aprofitant una passada filtrada entre línies que ha enfilat l'1-0 al marcador. Poc minuts després, però, al 88', Alberto s'ha encarregat de sentenciar l'1-1 final.