El videoanàlisi de Pedrerol: "Per a Osasuna és la gran final i al Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa aquesta Copa"

El periodista dona la seva opinió sobre la final que enfronta a Osasuna i Reial Madrid: "Molts madridistes pensen més en la Champions que en la Copa del Rei"

El videoanàlisi de Pedrerol: "Per a Osasuna és la gran final i al Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa aquesta Copa"

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

El director i presentador del programa nocturn 'El Chiringuito' i de l'informatiu esportiu de migdia 'Jugones', Josep Pedrerol, dona la seva opinió sobre la final de la Copa del Rei en la qual s'enfronten Osasuna i Reial Madrid a La Cartuja. “Per a Osasuna és la gran final, seria la primera copa de l'equip navarrès. Al Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa guanyar aquesta Copa del Rei. Guanyar-la suposa salvar la temporada? Maquillar la temporada?”, es pregunta Pedrerol en el seu videonàlisi setmanal.

Aquests són alguns titulars del seu videoanàlisi:

  • “Per a Osasuna és la gran final, seria la primera copa de l'equip navarrès”.
  • “Al Reial Madrid hi ha més dubtes sobre què suposa guanyar aquesta Copa del Rei. Guanyar-la suposa salvar la temporada? Maquillar la temporada?”
  • "El Barça és campió de lliga, la Copa sempre és un torneig menor al costat del campionat de lliga"
  • “Queda la Champions, el dimarts l'anada davant el City. Molts madridistes pensen més en la Champions que en la Copa del Rei. Perdre-la seria també un fracàs”