Stefi Batlle, nova CEO del Bàsquet Girona

La fins ara cap de comunicació i màrqueting va arribar al club l'any 2016

Stefi Batlle és la nova CEO del Bàsquet Girona.

Stefi Batlle és la nova CEO del Bàsquet Girona. / Bàsquet Girona

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El Bàsquet Girona ha anunciat aquest migdia que Stefi Batlle es converteix en la nova CEO del club. Batlle era fins ara la cap de comunicació i màrqueting, i membre del Comitè de direcció de l'entitat de Marc Gasol juntament amb Gerard Freixa i Carlos Cantó.

Batlle, que forma part del club des de l'any 2016, és la mà dreta de Gasol. Amb més de 15 anys d'experiència en el món de l'esport, la nova directora general ha estat project manager en diferents projectes de Bonus Sports Marketing i cap de màrqueting i comunicació de Gasol i el Bàsquet Girona.

“Vam començar a tenir la idea que ella potencialment podia ocupar aquest càrrec. Vam decidir formar-la a ESADE i vam explicar-li el camí que volíem seguir. Ella va agafar el repte amb molta ambició: ha treballat sempre amb un compromís molt gran i viu el club d’una forma molt especial. Té el coneixement, la capacitat i el lideratge necessari com per afrontar aquest repte amb molt d’optimisme i il·lusió", ha explicat Gasol. El president ha afegit: “Ho valoro molt positivament perquè l’Stefi fa anys que treballa al club i ha crescut moltíssim. La seva importància dins del club i el seu impacte ha estat sempre molt positius".