The Tyets i un homenatge als herois de l’ascens per celebrar la permanència a l'ACB

El Bàsquet Girona vol convertir el darrer partit de la temporada, dimecres que ve contra el Baskonia, en una gran festa a Fontajau

The Tyets en un concert a la Mirona

The Tyets en un concert a la Mirona / Gaspar Morer/Strenes

Jordi Roura

Jordi Roura

El Bàsquet Girona vol convertir el darrer partit de la temporada, dimecres que ve a Fontajau contra el Baskonia (20.30h), en una gran festa per celebrar la permanència. Per això al descans s’ha programat l’actuació d’un dels grups més de moda del panorama musical català, The Tyets, i a més a més, entre d’altres activitats, també es farà un homenatge als jugadors que van viure l’ascens a l’ACB aquell inoblidable 19 de juny de l’any passat. De moment ja han confirmat la seva presència l’aleshores tècnic, Jordi Sargatal, i els jugadors Pol Molins, Robert Cosialls i Gerard Sevillano. El club està pendent de concretar si Kaspars Vecvagars, Mads Bonde Sturup i Txemi Urtasun podran afegir-se a l’homenatge. D’aquell equip a la plantilla encara hi queden, i han jugat a l’ACB, Marc Gasol, Maxi Fjellerup, Èric Vila i Jaume Sorolla.

La victòria a Saragossa dissabte passat després de dues pròrrogues (88-95) ha fet respirar definitivament un Bàsquet Girona que ha estat a punt de posar-se en un embolic. Amb la permanència assegurada, en l’última jornada l’últim lloc de descens se’l jugaran el Betis i el Granada. Per celebrar l’èxit de mantenir la categoria en la temporada del debut, el club ha plantejat diverses activitats a Fontajau aquest dimecres. Serà també un partit especial perquè qui sap si és el darrer d’Aíto García Reneses a les banquetes, i de Marc Gasol com a jugador, després d’intenses carreres en els seus àmbits. 

Tot plegat ha provocat que el partit hagi aixecat molta expectació encara que esportivament el Bàsquet Girona ja no s’hi jugui res. Ahir al vespre amb prou feines quedaven un centenar d’entrades disponibles i la previsió és que s’acabin esgotant en breu. De fet aquesta temporada l’assistència mitjana a Fontajau en els partits ACB s’ha situat en 4.926 espectadors, fregant cada partit el ple. Ha sigut, aquest, un altre dels grans èxits d’aquesta temporada que també mereix ser celebrat després que a l’estiu els abonaments s’esgotessin en 24 hores.

Subscriu-te per seguir llegint