Sandra Ygueravide, nou fitxatge de l'Spar Girona

La base, de 38 anys, firma amb el club gironí per a les pròximes dues temporades

Sandra Ygueravide, vestint la samarreta del Gernika.

Sandra Ygueravide, vestint la samarreta del Gernika. / @sygueravide13 / @GKesb

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

L'Uni Girona comença la setmana carregat de notícies. El club ha anunciat aquest matí l'arribada de Sandra Ygueravide, que es converteix en el quart fitxatge del nou equip de Laura Antoja. La base valenciana, de 38 anys, firma per les pròximes dues temporades, fins al 2025.

Ygueravide va tornar el curs passat a la Lliga Femenina Endesa per jugar amb el Lointek Gernika Bizkaia, on va obtenir una mitjana de 10,5 punts, 2,8 rebots i 4,1 assistències que li van donar una valoració d'11,1. La valenciana té una llarga experiència després de debutar al Ros Casares amb 17 anys. També ha passat per equips com el Perfumerías Avenida, Estudiantes o Hondarribi; mentre que al seu currículum també hi ha molts països d'Europa: Turquia, Polònia, Rússia, Hongia o França. La darrera etapa a fora va ser al ESBVA-Lille Metropole.

A més a més, Ygueravide és internacional amb Espanya i ha destacat en les competicions de 3x3 formant part de l'equip 3x3 femení del Bàsquet Girona.

La directora esportiva Laia Palau ha valorat la seva incorporació: "És una base molt sòlida en la direcció i control de partit. És una bona tiradora de tres, amb capacitat d’anotació. Amb ella guanyem experiència i capacitat de decisió en partits importants".