Veure el pròxim any del Girona a l’ACB valdrà entre 150 i 345 euros

L’endemà de tancar la temporada, el club anuncia que el període per renovar els abonaments s’obrirà el 29 de maig i el de noves altes el 19 de juny

Marc Gasol aplaudint els aficionats dimecres després del partit contra el Baskonia

Marc Gasol aplaudint els aficionats dimecres després del partit contra el Baskonia / Aniol Resclosa

Jordi Roura

Jordi Roura

Amb els jugadors encara a la pista, celebrant amb l’afició la permanència, dimecres a la nit, un cop acabat el partit contra el Baskonia, pels videomarcadors de Fontajau ja s’anunciava l’imminent inici de la campanya d’abonats per a la propera temporada. Veure el segon any del Bàsquet Girona a l’ACB costarà entre 150 i 345 euros, amb un lleuger increment de preus en funció del tipus de localitat respecte a aquest any. El club situa el període per renovar els carnets entre el 29 de maig i el 9 de juny, mentre que les noves altes es podran començar a tramitar, en funció de les localitats que quedin disponibles, a partir del 19 del mes que ve. Precisament el dia que farà un any de l’ascens.

La distribució del pavelló es farà com aquest any. Els blocs més propers a la grada mòbil (1 i 18) estaran destinats a la zona familiar, amb un preu de 150 euros per als adults, i de 20 per als menors de 8 anys. El fons superior també valdrà 150 euros i, a partir d’aquí, les tarifes aniran pujant. El fons inferior valdrà 180 euros, el lateral 200/235, i la grada central, 300/345. Els abonaments de fila 0, a peu de pista, disparen el preu entre els 1.900 i els 2.100 euros la temporada. El carnet inclourà els 17 partits de la fase regular de l’ACB 2023/24, és a dir, no inclou els d’un hipotètic play-off.

Veure el pròxim any del Girona a l’ACB valdrà entre 150 i 345 euros.

Veure el pròxim any del Girona a l’ACB valdrà entre 150 i 345 euros. / Bàsquet Girona

Totes aquelles persones abonades que no desitgin dur a terme cap modificació al seu abonament, no hauran de fer cap tràmit. La renovació es realitzarà de forma automàtica i el cobrament es tramitarà entre el 12 i el 16 de juny. Si es vol fer algun canvi de localitat, modificar dades personals o de pagament, es podrà fer durant aquests dies, entre el 29 de maig i el 9 de juny. També hi ha la possibilitat de fraccionar el pagament del carnet en dos cops. Tots els tràmits es poden realitzar a través de la pàgina web www.basquetgirona.com i el club apunta que el descompte corresponent a l’import dels seients alliberats aquest curs es restarà del preu del nou abonament.

El període per a les noves altes per a la temporada 2023-24 s’iniciarà el 19 de juny. Les noves altes s’efectuaran en funció del nombre de baixes i abonaments disponibles resultants del període de renovacions. Per a tenir dret a una nova alta, l’aficionat haurà d’estar apuntat a la llista d’espera del Bàsquet Girona. L’ordre dels nous abonats anirà marcat per ordre d’arribada en la llista d’espera. Aquesta temporada el club ha tingut vora els 4.000 abonats i a la llista d’espera hi ha un miler de persones. El retorn de l’ACB a Girona després de 14 anys ha generat un autèntic boom, amb un 95% d’ocupació a Fontajau i entrades fregant el ple gairebé en cada jornada. 

Els preus dels abonaments, com havia advertit la nova CEO Stefi Batlle en una entrevista al Diari de Girona, s’han incrementat. Aquest curs els carnets valien entre 120 i 290 euros.

Subscriu-te per seguir llegint