Litus i Àlex Cantero, dues baixes de cop per al Garatge Plana Girona

L'equip de Ramon Benito comença la planificació del curs vinent amb el comiat de dos jugadors més de la plantilla de la salvació

Litus i Àlex Cantero, exjugadors del Girona d’hoquei.

Litus i Àlex Cantero, exjugadors del Girona d’hoquei. / DDG

Jordi Bofill

Jordi Bofill

La planificació del Garatge Plana Girona per a la pròxima temporada a l'OK Lliga ja ha començat. L'equip de Ramon Benito, que fa tot just una setmana guanyava a Arenys el segon partit del play-out i confirmava, per la via ràpida, que sumaria el seu vuitè curs consecutiu entre els millors, ha anunciat dues baixes de cop: Litus Cantero. El primer fitxarà pel Vic mentre que el destí del segon encara no ha transcendit.

Els gironins, aquest estiu, no faran gaires retocs, tal com va confirmar el seu president, Eduard Recio, en una entrevista a Diari de Girona. Amb la continuïtat confirmada de Ramon Benito i del seu cos tècnic (Joan Miquel Calero fa de segon entrenador i preparador físic a la vegada i en Xavier Martínez també forma part de l'staff), la dificultat d'afrontar nous fitxatges, a causa del petit pressupost amb el qual es mouen, provoca que es moguin poques peces.

El temps, a més, no els ajuda, perquè el Garatge Plana Girona comença a moure's un xic tard, per la disputa d'un play-out en què es va decidir si l'equip continuaria jugant a l'OK Lliga. Molts dels clubs ja fa dies que van iniciar les converses amb els seus jugadors, mentre que els de Benito no s'hi han pogut posar fins aquesta setmana, un cop passada la ressaca d'alegria que va suposar la permanència.

Llaverola sí, Pelicano no

Litus i Àlex Cantero s'afegeixen a la decisió de Raül Pelicano de no continuar a Palau. El jugador, autor de dos gols clau en l'eliminatòria final, estava retirat i acaba de ser pare, un fet que li fa tenir clar el seu ordre de prioritats. Les grans notícies seran a la porteria, on Jaume Llaverola, si no canvia d'opinió (com Pelicano, que amb ell mai se sap), tornarà a defensar els tres pals, amb 48 anys al seu DNI; i en el planter, esclar, on hi ha hoquei per molts anys.

Subscriu-te per seguir llegint