Axel Vizuete deixa de ser l'entrenador del Girona B

L'entrenador de Besalú ha dirigit el filial blanc-i-vermell durant sis temporades

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Axel Vizuete ha anunciat a primera hora del matí que no continuarà al capdavant del Girona B, posant així el punt final a sis temporades com a entrenador del filial blanc-i-vermell després d'arribar-hi l'estiu de 2017. Durant tot aquest temps, el tècnic ha aconseguit dos ascensos i ha participat tres vegades en la promoció d'ascens. Enguany, però, el Girona B va acabar el curs massa d'hora i va disputar l'últim partit de Tercera RFEF el passat 23 d'abril amb un empat contra el Vilassar a Riudarenes (2-2) que el deixava al vuitè lloc de la classificació amb 43 punts. Per tant, lluny del play-off.

El comunicat de Vizuete diu així:

Ha arribat el moment de dir adeu.

Enrere queden 6 temporades, 2 ascensos i 3 playoffs, 1 Copa Catalunya amateur, la satisfacció d'haver sigut l'entrenador que va portar per primer cop en la seva història el Girona B a 3a divisió i sobretot haver vist el creixement de tants joves futbolistes i veure'ls complir el somni de jugar al futbol professional.

Dono les gràcies a cada membre del cos tècnic, que han passat pel filial durant aquests 6 anys, sense vosaltres hauria estat impossible. Com no, infinitament agraït a Albert Siria per fer-nos millors professionals amb el seu treball incansable en el dia a dia.

En definitiva, feliç d'haver aportat el meu granet de sorra, al creixement tan gran que està duent a terme el Girona FC.

La il·lusió és el motor de l'ésser humà i tocava posar punt final a aquesta història tan maca. Ara més fort, il·lusionat i preparat que mai, per seguir creixent en aquest món que tant ens apassiona.

Per la seva part, el club li agraeix "tota la feina realitzada durant totes aquestes temporades" i li desitja "molta sort en els seus futurs projectes".