Futbol

El PSG fa oficial la sortida de Messi

«Gràcies al club, a la ciutat de París i als seus habitants per aquests dos anys. Els desitjo el millor per al futur», escriu Leo Messi

Redacció

El PSG ha fet oficial durant la tarda d’aquest dissabte, hores abans de l’últim partit de la temporada davant el Clermont al Parc dels Prínceps, l’adeu de Leo Messi. El club parisenc ho ha fet públic amb un comunicat a través de les seves xarxes socials en què agraeix a l’argentí les dues temporades amb l’equip de la capital francesa.

«Després de dues temporades a la capital, l’aventura entre Leo Messi i el París Saint-Germain finalitzarà a finals de l’exercici 2022-23. El club desitja agrair calorosament el set vegades Pilota d’Or, guanyador sota els colors Rouge & Bleu d’un Champions Trophy i dos títols de campionat de França» apunta el PSG en el comunicat.

Una nota que també recull l’agraïment que Leo feia cap al mateix club. «Gràcies al club, a la ciutat de París i als seus habitants per aquests dos anys. Els desitjo el millor per al futur», escriu Leo Messi.

Aquesta setmana, en la seva compareixença davant l’últim partit de Lliga, el tècnic Christophe Galtier ja va anticipar que seria l’últim partit de l’estrella. «He tingut el privilegi de dirigir el millor jugador de la història». Amb aquestes paraules va anunciar l’entrenador del París SG que Leo Messi s’acomiadava aquest dissabte de la samarreta del club francès. Després, al comprovar la dimensió mundial que va adquirir aquest missatge tan contundent, l’entitat parisenca va corregir el seu entrenador