El Bàsquet Girona es proclama campió del 3x3 masculí d'Albacete

El jugador del conjunt gironí Javier Beirán va ser designat MVP del campionat per l'organització

L'equip 3x3 del Bàsquet Girona campió

L'equip 3x3 del Bàsquet Girona campió / Bàsquet Girona

Redacció

El Bàsquet Girona es va proclamar campió del primer títol d’Herbalife 3x3 Series 2023, que es va disputar aquest cap de setmana a Albacete. El conjunt gironí es va imposar a la final a l’Azuqueca 3x3 per 16-21 gràcies a una brillant actuació de joc en equip i competitivitat.

Després d’una fase de grups amb resultats ajustats i bregada fins a l’últim moment pels quatre equips classificats per a la fase final, a la primera semifinal del quadre masculí es repetia l’enfrontament de grups entre Azuqueca i Electromercantil Plasencia, un altre cop amb idèntic vencedo; els d’Azuqueca d’Henares es van imposar per 22-18 i van ocupar la primera plaça de la final. A l’altre enfrontament, el Bàsquet Girona confirmava el seu favoritisme superant un combatiu 3x3 Pitius per només tres punts de diferència, 18-21. El colofó per als gironins va arribar amb la gran final, disputada dissabte a la nit, quan es van coronar campions en un duel d’alt voltatge contra l’Azuqueca que van superar per 16-21. El Bàsquet Girona va ser el gran triomfador de la categoria masculina, ja que, a banda de guanyar el títol, l’organització del torneig va decidir atorgar l’MVP del campionat a Javier Beirán.

En categoria femenina, l’Azuqueca es va fer amb el títol després de vèncer a la final el Sant Casablanca per 17-21. L’organització va escollir Celia García, del conjunt guanyador, com a millor jugadora del campionat.

Subscriu-te per seguir llegint