Jorge Messi, pare i representant de Leo Messi ha assegurat que a l'astre argentí "li agradaria" tornar al Barça aquest estiu, després de reunir-se aquest dilluns amb el president de l'entitat blaugrana, Joan Laporta.

El pare de Messi s'ha desplaçat fins al domicili de Laporta per parlar durant aproximadament mitja hora del futur del seu fill, que ha decidit no renovar amb el PSG i que té una milionària oferta per jugar a l'Aràbia Saudita.

Tot i això, Jorge Messi ha confessat que el que li agradaria a la família és tornar a Barcelona, fet que passa, en primer lloc, perquè la Lliga aprovi el pla de viabilitat del club blaugrana per a les dues pròximes temporades.

"No ho sé encara" o "hem de parlar de moltíssimes coses" ha respost el pare de Messi quan els periodistes li han preguntat si la tornada del crack de Rosario podria donar-se pràcticament per feta.

En qualsevol cas, Jorge Messi ha deixat clara la intenció del seu fill de tornar al Barça, ha avançat que les negociacions no s'allargaran més del necessari i que la decisió final s'hauria de produir "en breu"