Lashan Higgs, el darrer fitxatge de l'Spar Girona per a la temporada 2023-2024, finalment, no jugarà a Fontajau. Segons ha informat el club, la jugadora no es va presentar el primer dia de convocatòria a Fontajau al·legant motius personals i, a més, va comunicar que no tenia voluntat d'incorporar-se en un futur immediat a la dinàmica del primer equip. Per aquest motiu, el club ha decidit rescindir el seu contracte.

La directora esportiva de l'Spar Girona, Laia Palau, ha afirmat que Higgs "havia de volar el passat dia 22 d'agost, però que no va agafar l'avió". La jugadora de les Bahames, amb passaport 'Cotonou', va excusar-se al·legant motius personals i "en part per motius de salut". Palau ha assegurat que ja estan treballant "per trobar una substituta" i tancar la plantilla.

Lashan Higgs, de 27 anys i 175 cm, va jugar la temporada passada al Global Hozono Jairis murcià, fent una mitjana de 12,3 punts, 2,8 rebots, 1,7 assistències i 1,3 recuperacions en 24 minuts de joc. Abans ja havia jugat a Espanya amb el Bembibre i el Gernika, a més de passar pels Estats Units i Alemanya.

Aquest contratemps arriba tot just quan l'equip ha començat aquesta setmana els entrenaments. D'aquesta manera, l’Spar Girona té onze noms confirmats per la temporada 23-24: Sandra Ygueravide, Laura Peña, Faustine ParraMagali Mendy, Marta Canella, Kelsey Mitchell, Morgan Bertsch, Regan MagarityIrati Etxarri, Marianna Tolo i Giedre Labuckiene.