La cursa del carrer Nou estrena circuit aquest 2023

La 44a edició de la tradicional prova gironina se celebrarà el pròxim diumenge 15 d'octubre

La presentació de la 44a edició de la cursa del carrer Nou.

La presentació de la 44a edició de la cursa del carrer Nou. / GIRONA CENTRE

Redacció

Avui s'ha presentat la Cursa Popular del Carrer Nou del comerç de Girona, que enguany se celebrarà el pròxim diumenge 15 d'octubre. La 44a edició de la tradicional prova gironina, que organitza l'Associació Girona Centre Eix Comercial amb el suport de l'Ajuntament de Girona, tindrà com a principal novetat l'estrena d'un circuit que s'està acabant de dissenyar i un canvi en l'hora de les sortides de les diferents proves. En aquest sentit, aviat hi haurà més notícies.

La cursa estrella dels 10 quilòmetres serà la primera que sortirà. Els recorreguts finals es podran consultar al web cursacarrernou.cat.

En l’acte de presentació, en què també s’ha lluït la samarreta 2023, tant l’associació de comerç, com les institucions, empreses patrocinadores i els clubs esportius col·laboradors, han expressat el desig d’una “bona participació”. La cursa, que aquesta any arriba a la seva 44a edició, tornarà a ser solidària amb el Rotary Club, entitat que aportarà voluntaris.

La cursa del carrer Nou, impulsada i organitzada pel comerç de la ciutat des del 1979, comptarà amb totes proves: les curses estrelles dels 10 i 5 km; les milles urbanes; les proves infantils no competitives; i les variants de la cursa d’empresa i participació per clubs o escoles amb trofeus i xecs regal de Girona Centre per bescanviar als comerços associats.

Lesn iscripcions per Internet es poden fer des de principis de setembre i estaran obertes fins el divendres 13 d’octubre a les 20 hores. Durant aquella setmana també es podran fer les inscripcions presencialment a l’estand de l’organització, al mateix carrer Nou, de 17.00 a 20.00 hores fins divendres; i dissabte 14 d’octubre, de 10.00 a 14.00 h, i de 17.00 a 20.00 hores. Les inscripcions presencials a les curses infantils es podran fer a la botiga Intersport Akilia (carrer Figuerola 48) a partir del 2 d’octubre.