Brugui rep l'alta després de patir un bon ensurt ahir en el Llevant-Racing

L'extrem de Bàscara passa la nit en observació a l'hospital després de marejar-se i perdre la visió al final del partit

"En cap moment vaig desmaiar-me ni perdre la consciència; em trobo bé", explica al seu compte d'Instagram

El jugador es reincorporarà demà als entrenaments amb el grup

Atenen a Brugui al terreny de joc després de desplomar-se.

Atenen a Brugui al terreny de joc després de desplomar-se. / LALIGA

T.P./EFE

Roger Brugué Brugui va donar un ensurt al final del partit d'ahir entre el Llevant i el Racing (2-4). L'extrem de Bàscara va patir un mareig en el minut 113 i, en conseqüència, va deixar-se caure al damunt del terreny de joc perquè havia perdut la visió, havent de ser retirat en llitera del camp i traslladat en ambulància ja estable i conscient a l'hospital. Després de passar la nit en observació, Brugui ha rebut avui l'alta hospitalària i demà té previst reincorporar-se als entrenaments amb el grup.

El Llevant va informar en un comunicat que el reconeixement i les proves d'imatge van ser "positives". L'entrenador Javi Calleja va confirmar que havia estat "un ensurt gran", però que Brugui es trobava bé. "Havia perdut la visió, però sembla que tot va bé", va dir el tècnic. El gironí s'ha sotmès a proves mèdiques per descartar qualsevol problema de major gravetat.

Brugui, que havia sortit al camp en el minut 69 per substituir Iván Romero, va deixar-se caure al terreny de joc en el minut 113 de partit i va ser retirat en llitera. El de Bàscara ha publicat un missatge "de tranquil·litat" aquest matí a les històries del seu compte d'Instagram i ha explicat què va passar: "Durant el partit vaig notar un mareig i pèrdua de visió transitòria i em vaig deixar caure a la gesta per a què em poguessin atendre. En cap moment vaig desmaiar-me ni vaig perdre la consciència. [...] Les proves que m'han realitzat són positives i em trobo bé".