Pedro Dólera demana un lateral dret i un extrem

L’Olot comença la pretemporada pensant en l’amistós contra el Girona al Municipal

Pedro Dólera fa la xerrada inicial als jugadors.

Pedro Dólera fa la xerrada inicial als jugadors. / UE OLOT

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

A l’Olot li espera una temporada emocionant amb el debut a Segona RFEF. L’equip garrotxí va donar per finalitzades ahir les vacances d’estiu amb el retorn als entrenaments i l’estrena contra el Girona dimecres vinent al Municipal a la vista. «Començar la pretemporada sempre fa molta il·lusió. Tenim les energies renovades en un grup que té gent nova i que competirà en una categoria complicada. Volem fer les coses bé», va assegurar Pedro Dólera.

L’entrenador considera que «la plantilla està quedant bastant equilibrada»: «Amb en Sergi (Raset), sempre busquem jugadors polivalents que puguin ocupar diverses posicions i ens donin solucions. Jo apostaria per portar un parell de jugadors més: un lateral dret i un extrem. Estem treballant en això. Volem un perfil molt determinat i no fitxarem per fitxar».

Ahir tot just va ser el primer dia, però Dólera va dir, en referència als que segueixen, que «fa goig tenir aquests jugadors»: «Són molt bona gent. Amb l’actitud i la cara, paguen». Sobre els nouvinguts, va destacar que «estan contrastats a la categoria i han vingut a Olot perquè confien en el projecte». «Ho podem fer bé», va remarcar. Contra el Girona, es podran veure algunes pinzellades del nou Olot: «Donarem la cara».