08 de desembre de 2006
08.12.2006

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Catalunya podrà participar en els tornejos de la Confederació Sud-americana

08.12.2006 | 01:00

La Federació Catalana de Patinatge (FCP) podrà prendre part a les competicions oficials organitzades per la Confederació Sud-americana, després del reconeixement d'aquesta a la FCP com federació adherida, una resolució signada a Buenos Aires i interpretada pels responsables esportius de l'esport català com a pas previ a un reconeixement internacional.
Segons una informació del diari Avui, el passat 11 de novembre, la Confederació Sud-americana va acceptar el reconeixement de la FCP com a entitat adherida, amb veu però sense vot, i amb dret a participar en les quatre modalitats: hoquei patins, hoquei en línia, patinatge de velocitat i patinatge artístic.
«Catalunya és una potència de primer ordre en hoquei, i per això als països sud-americans els interessa mesurar-se a Catalunya des d'un punt de vista tècnic, per seguir millorant. Un Catalunya-l'Argentina, per exemple, és un partit de nivell mundial. És una decisió que no té res a veure amb la política», segons va explicar David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.
La decisió de la CSP respon a un nou plantejament de la FCP i les institucions esportives catalanes en el seu intent que la Federació Catalana de Patinatge sigui reconeguda oficialment finalment per la federació internacional (FIRS).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?


Buscador de deportes

L'últim El més llegit