21 de agost de 2009
21.08.2009

Sopars medievals amb espectacle a Porqueres

tindran lloc el 29 d'agost i el 5 de setembre i estan impulsats per la companyia de teatre drakonia, que durant dos anys ja els va organitzar a besalú

21.08.2009 | 02:00

La companyia de teatre d'acció Drakonia organitarà, els dies 29 d'agost i 5 de setembre, els dos primers sopars medievals amb espectacle, que en aquesta ocasió tindran lloc al restaurant la Torre de Pujarnol (Porqueres), a només sis quilòmetres de Banyoles.
Segons expliquen els organitzadors, els sopars consten d'un menú medieval a la llum de les espelmes i un espectacle que incorpora "animació, lluites trepidants, danses orientals i espectacles", entre altres. "L'emoció està garantida", asseguren.
Drakonia ja va organitzar aquest tipus de sopars durant dos anys a Besalú, però en aquesta ocasió s'ha volgut buscar una nova ubicació amb "molt més encant". I en aquest sentit, expliquen que la Torre de Pujarnol és una masisa fortificada, perduda emmig del bosc, on destaca la torre circular de la masia i l'església.
D'altra banda, Drakonia porta ja més d'un any preprant una nova sèrie de fantasia medieval que es publica a través de la pàgina web www.cronicasdrakonianas.com. Es tracta d'una sèrie de capítols que expliquen una història fantàstica-medieval ambientada en un món imaginari i que s'ha rodat íntegrament a les comarques gironines. Des d'aquesta setmana ja es pot veure el tràiler a la web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema