Un any més, la fira del circ al carrer de la Bisbal d'Empordà ha deixat petita aquesta població empordanesa. La setzena edició, que va començar divendres i va concloure ahir, ha deixat unes xifres de participació al voltant de les 30.000 persones, un registre molt similar al d'edicions anteriors.

En els tres dies, hi ha hagut pels carrers de la Bisbal fins a 52 espectacles -quatre més que l'any passat- de 32 companyies diferents. Ahir la pluja va amenaçar amb suspendre alguns dels actes, però tan sols hi va haver un quart d'hora de lleu degoteig d'aigua. Segons l'organització, l'afluència de públic en diumenge va ser massiva i els carrers van quedar petits davant les nombroses persones, moltes famílies senceres, que es van acostar a la capital del Baix Empordà. Per si fos poc, divendres i dissabte el nombre de visitants va ser encara major a la d'ahir, que va haver de competir amb les inclemències del temps al llarg i ample de les comarques gironines.

La jornada d'ahir es va iniciar a dos quarts de dotze del migdia i el punt i final va anar a càrrec de l'espectacle "Call me Maria", un dels tres que són de pagament i que va esgotar les 1.500 entrades per veure-ho a la plaça Castell de la Bisbal. La representació, pensada per un espai tancat i que fins diumenge es podia veure al teatre Grec de Barcelona, es va haver d'adaptar a l'exterior, i se situa en un bar de la Barcelona dels anys 50. Amb aquesta cloenda, la fira del circ al carrer de la Bisbal es consolida com un dels major esdeveniments que atrau més pública al poble.

Enguany, l'organització ha comptat amb un pressupost de gairebé 100.000 euros, malgrat haver hagtt de reduir-lo un 7 per cent. Amb tot, el nivell i les actuacions han agumentat gràcies al suport d'entitats de la Bisbal i també dels esdeveniments populars.