El discjòquei Diego Armando DJ, del segell musical Bankrobber, oferirà avui i demà una doble sessió a cala Jòncols (Roses), que anirà des del dub fins a l'electrònica, tot passant per sons com l'african beats, el deep house o el disco. Les dues sessions començaran a les nou del vespre i s'allargaran fins a mitjanit. L'entrada dels dos dies serà gratuïta.

Mentrestant, el cicle Música de la Cala ha començat una col·laboració amb la botiga de productes ecològics i artesanals Mont-Soliu, de manera que tothom que ho destigi podrà gaudir d'un sopar pica-pica amb productes de l'Empordà per 12 euros.

Una altra opció serà degustar els còctels creats exclusivament per Damià Mulà, que a partir d'aquest cap de setmana inclouran l'opció de tastar la ginebra premium Nut de l'Empordà. Entre les receptes hi haurà l'original Gin-fish (en referència al Mediterrània) i els Gintònics de la Cala, elaborats amb una ginebra de la terra.

Durant el festival, també hi haurà un taxi-vaxell que portarà els assistents des de Cadaqués fins a cala Jòncols, ja que aquesta, situada al bell mig del Cap de Creus, és de díficil accés. Els viatgers seran obsequiats amb una Moritz.

El cap de setmana del 26 i 27 de juliol, la música anirà a càrrec d'El Gran Patchinko, també amb entrada gratuïda. A l'agost actuaran, entre d'altres, Xtrngr (dia 3), MissQ (4) Boreals (10), Esperit! (11), Lasers (17) i Bearlin (18). El 25 s'estrenarà l'espectacle Electrònica sense endolls.