Aquesta parella de joves austríacs ha decidit passar per primer cop les vacances a la Costa Brava, i per fer-ho han escollit un hotel de Tamariu. Els trobem asseguts a la platja del Port Bo de Calella tot assaborint el darrer capvespre abans de marxar després de deu dies de vacances.

Per què han escollit la Costa Brava com a destí de vacances?

Ja havíem visitat Espanya el 2009, quan vam anar a Andalusia. Ens va semblar molt bonic, però en?guany volíem trobar algun poblet més petit. Vam estar mirant per Internet, vam veure les platges de Catalunya... i ens va semblar el lloc perfecte.

Com han aprofitat les vacances?

Hem voltat moltíssim. Vam decidir llogar un cotxe i hem anat dos dies a Barcelona. També hem visitat tots els llocs relacionats amb Dalí: el Museu de Figueres, Cadaqués i el Castell de Gala. Un altre dia, vam anar amb barca per l'Estartit. També hem estat a Begur, Pals, Blanes i Palamós... crec que hem recorregut tots i cadascun dels pobles de la costa!

I què és el que es ha agradat més?

Les platges, que són precioses. L'aigua és molt clara i té un color blau molt intens.

Han sortit a les nits?

No massa, perquè no era la nostra idea, però sí que hem anat a alguns xiringuitos.

Han provat la gastronomia gironina?

I tant! Hem begut sangria, i menjat paella i totes les tapes que hem pogut fins a rebentar. I pensa que això no és fàcil per nosaltres, ja que som vegetarians i hi ha moltes coses que no les mengem.

Han comprat molts regals per a família i amics?

No massa, tot i que sí que ens emportem algunes coses. Buscàvem coses que fossin pràctiques, i al final hem comprat oli i arròs. Així, almenys, s'ho podran menjar.

Tenen alguna crítica?

Bé... essent vegetarians se'ns feia difícil a vegades trobar menús als restaurants, però ja sabem que això és un problema nostre.