21 de juliol de 2013
21.07.2013
40 Años

La biblioteca de Platja d'Aro ofereix diverses activitats aquest estiu

21.07.2013 | 00:00

Contes, tallers, presentacions, recitals, exposicions i un projecte de promoció de la lectura infantil: la biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d'Aro vol convertir-se aquest estiu en un centre de dinamització cultural, més enllà d'oferir purament el servei de prestéc de llibres. Totes les activitats seran gratuïtes, excepte algun taller.
El projecte Llegir té premi!, per exemple,proposarà als infants i joves de fins a 13 anys apropar-se a la biblioteca, escollir alguns dels llibres del seu fons, omplir una fitxa de lectura i participar en el sorteig de diversos jocs de platja els dimecres 24 de juliol i el 22 i 29 d'agost a partir de dos quarts de vuit del vespre.
A més, hi haurà sessions de Biblionadons (tant per a infants de fins a un any i mig com d'entre 18 mesos i tres anys), tallers per a infants d'entre sis i deu anys i una exposició d'obres del concurs de dibuix infantil de la 34a festa de la Urbanització Dalmau.
De cara als adults, hi ha programat el taller d'scrap Elaboració d'un L.O. el dimecres 24 de juliol, i s'hi podrà veure també l'exposició de propostes del Concurs de Cartell de la Festa Major de Platja d'Aro, a càrrec dels alumnes de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Olot. També es presentarà el recital poètic La lenta digestió de les cristàlides, de Lluís Lucero, i el 14 d'agost se celebrarà una Bibliofesta, coincidint amb la Festa Major.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema