L'Edris, l'Artur i en Sepe són amics de tota la vida, i viuen en una ciutat propera a Frankfurt (Alemanya). Aquestes són les seves primeres vacances a Lloret de Mar, i les estan exprimint al màxim: buscaven festa i platja, i això han trobat. Això sí, s'han hagut de buscar la vida després que els fessin fora de l'hotel on s'allotjaven pel seu mal comportament.

Per què van escollir Lloret de Mar com a destí de vacances?

Per les noies, les platges i les festes.

I què han estat fent durant aquests dies?

Bàsicament, sortint de festa cada dia a un lloc diferent. El que més ens ha agradat ha estat el Revolution i el Saint Trop, però ens agrada provar-ho una mica tot.

Així doncs, han trobat el que buscaven?

I tant, fins i tot és millor del que ens esperàvem. A les nits sortim de festa, ens aixequem, mengem i passem la tarda a la platja. És un pla genial, perfecte per a nosaltres.

On s'allotgen?

Buff, és complicat... Vam pagar mil euros per dues setmanes en un hotel, però no ens agradava gens. El servei era molt dolent i el menjar no ens convencia. Al final, ens van acabar fent fora perquè una nit ens vam barallar amb el conserge, perquè deia que havíem begut massa i fèiem massa soroll. Vam haver de dormir un parell de nits al carrer, estirats en bancs, fins que vam trobar l'hotel on ens estem ara. El problema, però, és que ens hem quedat sense massa diners, ja que l'altre hotel l'havíem pagat per avançat. Ara hem de mirar amb molt de compte el que gastem, si volem tornar a Alemanya!

Tenen previst tornar a passar les vacances a la Costa Brava?

En aquel hotel, segur que no. Ara marxarem a visitar un amic a Barcelona, perquè ens han dit que allà també hi ha molta festa i que hi estarem bé. Si és així, la propera vegada anirem directament a Barcelona. Nosaltres només ens ho volem passar bé. L'única cosa que potser trobarem a faltar a Barcelona és tenir platges com les de Lloret, que estan molt bé. Veurem què tal.