Dins de la seva programació "L'Estiu en solfa", Sant Climent Secebes oferirà el proper divendres, 26 de juliol, un concert de música celta a càrrec del grup Els Stompers. Es tracta d'una formació arrelada a Barcelona des de fa més d'una dècada que interpreta bàsicament música irlandesa. De moment tenen cinc discos al mercat, l'últim dels quals va ser enregistrat el novembre de 2012. El concert tindrà lloc a partir de les deu de la nit a la plaça Carles Cusí.

L'actuació forma part de la programació musical conjunta que aquest estiu ha creat el Consorci Els aspres d'Empordà, format pels ajuntaments de Cantallops, Capmany, Espolla i Sant Climent Sescebes.

D'altra banda, el dissabte 3 d'agost s'organitzarà una sessió de cinema a l'aire lliure, amb la projecció de la pel·lícula Men in black 3. En aquest cas, el cinema també tindrà lloc a la plaça Carles Cusí a les deu de la nit.

En aquest mateix emplaçament, el dia 10 d'agost, a partir de les deu, el grup La Mar d'Amunt oferirà una tradicional cantada d'havaneres a la qual no faltarà el cremat per acabar.