Tossa de Mar ha organitzat pel proper dimecres, 31 d'agost, una festa per celebrar que la Platja Gran ha estat escollida enguany per National Geographic com una de les 25 millors platges del món. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha organitzat en aquesta platja una festa amb projeccions de vídeo, actuacions musicals, un concurs d'Instagram amb diversos premis i una pluja de CD's des de l'escenari. L'entrada serà gratuïta i comptarà amb la col·laboració del Patronat de Turisme.

La festa començarà a les vuit del vespre amb l'actuació de Tòfol Martínez Blues Band, mentre que a les nou serà el torn de No Somos Na? i, a dos quarts de deu, serà el moment de Rumba Tres.

A partir de les deu de la nit es presentarà la campanya de vídeo-màrqueting de les platges i cales de Tossa, i es projectarà també el videoclip de la cançó de l'estiu de la Costa Brava, La Mar d'Amunt, i el videoclip de Eme Be & Fran Leuna Hace calor, rodat a Tossa. Ja a les onze de la nit, el discjòquei Jordi MB serà l'encarregat de tancar la festa amb una pluja de CD's des de l'escenari.

Concurs d'Instagram

Durant la jornada, es durà a terme un concurs amb les fotos de la festa que es publiquin a Instagram amb l'etiqueta #estiutossa2013. Els premis per al guanyador del concurs seran dos viatges amb el vaixell Fons de Vidre, un dinar per a dues persones al restaurant Madrugada del Club-Hotel Giverola, dos mojitos a la sala de festes Tahití i el llibre de fotografies Tossa, refugi de colors.