La 16a edició del Festival Internacional de Música de S'Agaró oferirà un programa de vuit concerts que començaran demà a les vuit del vespre amb l'actuació del Quartet Arpeggiato a l'església de Nostra Senyora de l'Esperança i que s'allargaran fins al 12 d'octubre.

El diumenge 4 d'agost hi haurà un Recital de violí i piano amb Sihana Badivuku i Derek Han, mentre que el dia 11 es podrà escoltar el Pianisme simfònic a quatre mans a càrrec de Marco Sollini i Salvatore Barbatano. El dia 17 d'agost serà el torn de l'Homenatge a Wagner amb la Copernicus Chamber Orchestra, i el dia 24 es podrà es podrà escoltar La lluna i els somnis, amb Rieko Okuma (flauta), Lapo Vannucci (guitarra) i Luca Torrigiani (piano). El 7 de setembre, la programació portarà Jocs d'aigua i amor, amb Giuseppe Nova (flauta) i Marta Facchera (arpa); el dia 28 de setembre hi haurà un Concert dedicat a Händel amb l'Orquestra de Cambra Barroca de Barcelona i, per acabar, el 12 d'octubre s'oferirà Virtuositat i color amb Abéniz Saxofon Quartet.

La venda anticipada d les localitats (que costen 18 euros) té lloc a l'Oficina de Turisme de Platja d'Aro, de dilluns a divendres de nou a dues del migdia. També es poden adquirir una hora abans de cada concert per 21 euros. Els únics preus diferents són el del 17 d'agost (22-25 euros) i el 12 d'octubre (12-15 euros). També hi ha abonaments per a quatre concerts.