El Clon Festival de Lloret de Mar, que enguany arriba a la seva desena edició, començarà avui amb l'actuació del grup Abbey Road, que oferirà un tribut a The Beatles a partir d'un quart d'onze de la nit. Prèviament, els més petits també podran gaudir de la seva música amb la proposta Beatles for kids, que tindrà lloc a partir de les set de la tarda al passeig Manel Bernat.

Els altres dos concerts estan programats per a l'agost: el dia 9 hi haurà l'actuació de Funky Monks, que oferiran un tribut a Red Hot Chili Peppers, i mentre que el divendres 23 El Último Tributo recordarà les millors cançons del Último de la Fila.

Al llarg dels darrers deu anys, milers de persones han gaudit d'uns concerts amb els grups clònics de les principals bandes de la història de la música en el marc de l'espai natural de la Roca d'en Maig. Des de l'Ajuntament s'ha apostat per portar els millors artistes clònics no només de l'Estat Espanyol, sinó també d'Anglaterra i d'Argentina. Per tot plegat, el Festival s'ha acabat convertint en una de les propostes musicals més consolidades de la Festa Major de Santa Cristina.