27 de juliol de 2013
27.07.2013

El Mas d'en Dorra vol ser l'espai de trobada de l'art contemporani

Es farà un mercat i mostra artística, un cicle de cinema d'art, concerts i una
lectura dramatitzada

27.07.2013 | 07:45
Esther Pujol, gestora de l´espai.

L'Espai Mas d'en Dorra -galeria d'art contemporani i plataforma cultural- vol convertir-se durant aquest mes d'agost en el veritable punt de trobada de l'art contemporani a les comarques gironines. Aquest espai ja organitza durant tot l'any diverses activitats culturals, com ara tallers, conferències i presentacions que giren al voltant de la creació contemporània. Durant aquest mes d'agost, tanmateix, es volen oferir encara més activitats i consolidar-se.
Per una banda, hi haurà les produccions pròpies de la galeria: l'Opern Art Mas d'en Dorra, un mercat i mostra artística de creació contemporània que tindrà lloc el dia 3 d'agost de les sis de la tarda a dos quarts d'onze de la nit. En aquest cas hi haurà una llista d'artistes de les comarques gironines, alguns de trajectòria consolidada i d'altres d'emergents. Els artistes participants seran Leonard Beard, Carles Bros, Carlo Buergi, Mònica Campdepedrós, Joan Comella, Pilar Farrés, Narcís Gironell, Luis Krauel, Clara Oliveras, Mercè Riba, Carme Sanglas i Sebi Subirós. En aquest mercat hi haurà peces de petit format, gravats, pintures, fotografies i escultures a un preu accessible. A més a més, també es faran activitats paral·leles com ara la lectura dramatitzada d'Helena, de Iannis Ritsos, a càrrec de les ac?trius Carme Callol i Mercè Managuerra. Finalment, també s'organitzarà un concert de jaz a càrrec del Duo Jazz Impressions.
La segona activitat de producció pròpia i que es vol consolidar és el Cicle de Cinema d'Art, que enguany aposta per documentals actuals i de contingut més transgressor. El cicle es durà a terme els dies 16, 23 i 30 d'agost a partir de les deu de la nit, i es presentarà La burbuja del arte contemporáneo, AiWeiWei: Never Sorry i Marina Abramovic: la artista està presente.
A banda d'aquests cicles, també hi haurà propostes més puntuals, com ara un concert de l'orquestra de Cambra de l'Empordà el dia 7 d'agost, a partir de les deu de la nit. A més, en el marc de l'exposició Obra Recent, de l'artista Joan-Pere Viladecans, que es podrà veure fins l'1 de setembre, Enric Tubert (curador de l'exposició) i el mateix artista faran una visita comentada per la mostra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook