31 de juliol de 2013
31.07.2013

El festival MagicInterFest encara la seva recta final

Un sopar-gala tancarà el festival, que ha ofert xous a Sant Antoni, Calonge, Palamós i Platja d'Aro

31.07.2013 | 00:00
L´il·lusionista Gonzalo actuant diumenge a Sant Antoni de Calonge.

El MagicInterFest, el festival internacional de màgia de la Costa Brava Centre, encara avui la recta final amb el jove il·lusionista Vilarasau, que presentarà el seu espectacle de màgia amb cartes, daus, cordes, mocadors i confeti. Farà dues actuacions gratuïtes, una a les set de la tarda al Passeig Marítim de Palamós i a les 9 del vespre al PP's Park de Platja d'Aro.

Ahir va ser el torn de l'il·lusionista francès Alain Denis, que va actuar primer a la plaça del Castell de Calonge i després al Passeig Marítim de Palamós. La manipulació, l'aparició de coloms o la multiplicació d'ampolles van ser les claus de l'espectacle.

L'activitat principal del MagicInterFest serà divendres amb el sopar-gala que se celebrarà al Mas Falet de Sant Antoni de Calonge. Després de suspendre per problemes tècnics les grans gales de dissabte i diumenge, la proposta s'iniciarà a dos quarts de 9 del vespre amb un sopar màgic i a les 10 de la nit es farà un espectacle de màgia amb la participació dels il·lusionistes Xevi (Catalunya), Edgard (Estat Espanyol), Mister Jupiter (Hongria), Mikael Szanyiel (França) i Peki (Alemanya).

La segona edició del MagicInterFest va començar diumenge amb l'il·lusionista humorístic Gonzalo a Platja d'Aro i Sant Antoni.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook