31 de juliol de 2013
31.07.2013

Platja d'Aro celebrarà la 34a festa de la Urbanització de Dalmau

31.07.2013 | 09:51

La Urbanització de Dalmau de Platja d'Aro celebra des del proper divendres 2 d'agost, i durant tot el cap de setmana, la seva festa de barri, oberta a tothom. Com cada any, aquesta celebració es converteix en el pròleg de la Festa Major de Platja d'Aro, que tindrà lloc del 14 al 18 d'agost.

Enguany, la Comissió de Festes de la Urbanització Dalmau ha preparat un programa d'activitats obert a totes les edats que centra els actes a l'entorn de la Plaça Hipòlit Centeno amb esports, activitats infantils, música i ball com a eixos principals de la programació.

La festa de la Urbanització de Dalmau arrenca divendres al vespre amb la Xoriçada Anticrisi, amb tiquets a 50 cèntims i una discomòbil.

Dissabte la festa comença a dos quarts de deu, amb un torneig FIFA de consoles de jocs. De quatre a sis hi haurà una trobada de dibuix i també un futbolí humà i jocs de cucanya. A la nit hi ha prevista una botifarrada, ball amb el Tramuntana Grup i finalment, passada la mitjanit, una xocolatada.

El darrer dia de la festa del barri, diumenge, arerncarà a dos quarts de deu del matí amb una bicicletada popular. Des del migdia hi haurà inflables infantils i el concurs "Puja't al toro".

La celebració continuarà a les dues del migdia, amb una arrossada popular.

La festa de l'escuma i de l'aigua i un taller de maquillatge amenitzaran la tarda, mentre que una sardinada i un ball amb disco mòbil i sorteig a la mitja part serviran com a cloenda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema