El cantant que va protagonitzar el final de la temporada de futbol del Madrid i el Barça, Kevin Roldan, actuarà aquest diumenge a la Sala Gravity de Figueres al voltant de dos quarts de set de la tarda. Els assistents podran gaudir de més d'una hora de concert, on l'artista colombià repassarà els seus èxits més coneguts com Salgamos una noche más, Si no te enamoras i Quien te va amar como yo.

Aquest serà el primer concert de Kevin Roldan a Catalunya. El cantant, de ruta per Europa, estarà aquest diumenge a Figueres i el 26 de juliol actuarà a Barcelona a la discoteca Up & Down, els dos únics concerts que farà al nostre país. Els organitzadors de l'esdeveniment asseguren que ja hi ha moltes entrades venudes, tot i ser un concert de diumenge a la tarda. «Kevin Roldan té, actualment, molta demanda entre els més joves del nostre país per la tirada que té el reggeaton i pel renom que va agafar Roldan quan va actuar a la festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo», expliquen.

La discoteca obrirà les seves portes a les sis de la tarda davant d'un públic jove d'entre 16 i 22 anys i, principalment, de les comarques gironines tot i que també s'han venut entrades a gent de la província de Barcelona, com Mataró. A banda de Kevin Roldan, també han estat invitats els grups de Big Sultan i Junay La Lirika i els discjòqueis Cosmik i Aitor Romero. El preu de l'entrada és de 15 euros l'anticipada i 25 euros la VIP.

L'esdeveniment ha posat a disposició del públic dues línies d'autobusos, una que sortirà de Girona i l'altra de l'Escala. Tot amb l'objectiu d'apropar els joves de fora de Figueres a la Sala Gravity i facilitar un mitjà de transport als menors d'edat que no disposen de carnet de cotxe. Depenent de la demanda sortiran, de cada destinació, entre un o tres autobusos. L'organització té pensat, també, afegir una nova línia d'autobús que passi pels municipis de Platja d'Aro, Palamós i la Bisbal.

Una fama poc guanyada

Ronny Kevin Roldán Velasco, més conegut com a Mr. KR o Kevin Roldan, portava des dels nou anys intentant fer-se un lloc dins el panorama musical, primer en el hip-hop i després en el reggeaton.

La seva actuació a la festa del 30è aniversari de Cristiano Ronaldo li va donar el salt a la fama, després que el jove -de 22 anys- publiqués les imatges de la celebració a les xarxes socials. Unes fotografies que van provocar un boom mediàtic, ja que, hores abans de la festa d'aniversari de l'estrella merengue, el seu equip havia perdut davant l'Atlètic de Madrid per un humiliant 4 a 0. Entre els assistents a la festa s'hi trobaven diferents jugadors i directius del Real Madrid. L'afició i la premsa esportiva madrilenya no es van prendre gaire bé aquella celebració després de perdre el derbi. Així doncs, el cantant colombià, desconegut fins aleshores, va passar a estar en boca de tots.

Segons Google Trends, una eina que serveix per detectar les tendències de cerca a escala nacional, l'endemà de la festa, el 8 de febrer, Kevin Roldán es va convertir en el segon nom més buscat a Espanya amb més de 20.000 cerques, només superat pels Grammy 2015.

Les xarxes socials també n'anaven plenes. El compte d'Instagram del cantant de reggeaton va superar el milió de followers pocs dies després de la celebració.

Però això no va acabar aquí. El seu nom va tornar a aparèixer a la premsa esportiva després que el jugador del Barça Gerard Piqué li agraís la seva «gesta» durant el discurs de celebració del triplet al Camp Nou. «Gràcies a Kevin Roldan; contigo empezó todo», van ser les paraules que va pronunciar Piqué davant dels més de 90.000 aficionats i els milers d'espectadors que estaven seguint la celebració per televisió. El jugador va agrair-li al cantant que compartís les fotografies de la festa de Cristiano, ja que la polèmica que van provocar les imatges van fer afleblir l'equip merengue.

Una altra vegada, Kevin Roldan va estar al centre de totes les mirades i no va deixar escapar l'oportunitat que, en aquest cas, Piqué li va brindar per promocionar-se com a cantant llançant el seu últim tema, curiosament anomenat Contigo. El cantant, a més, va utilitzar la imatge del jugador del Barça de la celebració del triplet per promocionar el seu últim treball. La cançó va tenir més de 500.000 visites només 24 hores després d'haver-se publicat.

Davant del boom mediàtic que li ha donat Cristiano Ronaldo, primer, i Gerard Piqué, després, el cantant dóna les gràcies dels seus triomfs «a Déu» i diu que el seu èxit «és fruit de tant treball».

Aquest diumenge, 19 de juliol, el cantant oferirà a la Sala Gravitiy de Figueres els seus millors èxits. Els organitzadors prometen que serà un concert ple de sorpreses i un gran esdeveniment mediàtic per ser el primer concert de Roldan a Catalunya.