Una espectacular arribada en helicòpter, 3.000 litres de còctel, més de 50 cançons i una quantitat de gent tan gran que no s'atreveix ni a calcular. Aquests són els ingredients amb què Carles Bisbe -àlies "Rambo"- està preparant per al seu 25è i últim Còctel Rambo, que tindrà lloc el 22 d'agost, a la platja de Llafranc.

El Còctel Rambo s'ha convertit en un dels xous més carismàtics i multitudinaris de l'estiu a la Costa Brava, però l'any passat la Generalitat va decidir no autoritzar-lo perquè es feia en un espai públic (la platja), se sobrepassava el nombre de participants permès i, segons l'Administració catalana, es creaven situacions de perill i no es controlava el consum d'alcohol en menors d'edat.

Després d'un any de negociacions, la Generalitat ha decidit autoritzar una última edició del Còctel aquest agost a tall de comiat. Per això, Carles Bisbe ho està preparant tot perquè surti perfecte. Per començar, a dos quarts de set de la tarda començarà la Festa de la Sirena, de caràcter infantil. En aquesta ocasió, la Sirena serà la Dúnia, la primera "Rambita" que va acompanyar Bisbe quan el Còctel tot just començava a caminar, ara ja fa un quart de segle.

"Rambo" farà la seva arribada triomfal en helicòpter, un desig que tenia des de fa anys i que havia promès a tots els seus seguidors. De fet, la seva il·lusió era arribar de nit en helicòpter, però a partir de les vuit del vespre ja no té permís per fer-ho i es conformarà en arribar a la tarda. Baixant de l'helicòpter, "Rambo" es llençarà a l'aigua per "salvar" la Sirena, i els dos junts aniran a la sorra per repartir regals i còctels sense alcohol entre petits i grans. A més, també es llençaran síndries a l'aigua perquè els petits nedadors vagin a buscar-les i una professora de samba els ensenyarà a moure els malucs.

Però la traca final serà al voltant de la una de la nit, quan Bisbe faci per últim cop el seu famós Còctel. Començarà amb una desfilada en carrossa pel passeig de Llafranc el seu ja tradicional espectacle a la platja, amb ballarines professionals, i després pujarà a l'escenari per preparar la beguda i ballar fins a 18 de les 50 cançons que sonaran. A més, promet un muntatge de llum i so "espectacular".

I la pregunta del milió: quanta gent pot arribar a congregar? "No m'atreveixo a pensar-ho. L'any passat, que no vam fer còctel, ja van venir unes 2.000 persones a donar-nos suport... aquesta vegada, no ho vull ni pensar", diu Bisbe.