Trobem la Danielle observant l'aparador d'una llibreria del Barri Vell de Girona juntament amb una amiga gironina. Totes dues treballen a Londres, on s'han conegut. Ja que estan de vacances, la Danielle ha vingut a visitar la seva amiga i ha aprofitat per conèixer Girona, recorrent a peu tots els racons de la ciutat.

És la primera vegada que ve a Girona?

Sí, fa poques hores que estic voltant per la ciutat amb la meva amiga, que em fa de guia. Treballem juntes a Londres i he vingut a fer-li una petita visita per així també descobrir i conèixer Girona. Estic allotjada a casa seva.

Quina primera impressió s'ha emportat de la ciutat?

Una impressió molt bona, realment és molt maca. Avui hem voltat per tot el nucli antic i he trobat que cada racó té molt d'encant.

Quins llocs han visitat?

Hem anat al museu dels jueus i a comprar un gelat perquè fa molta calor. També hem passejat pel casc antic, pel pont de ferro d'Eiffel i hem visitat la Catedral. Crec no que no em deixo res.

I què és el que més li ha agradat?

[S'ho pensa] Els carrers del Barri Vell, perquè pots passejar tranquil·lament sense que ningú t'atropelli. Els carrers així antics tenen molt d'encant.

Ha provat la gastronomia local?

Sí, avui he dinat escamarlans i m'han encantat. La veritat és que el menjar d'aquí és molt bo. Tot el que he provat, de moment, m'ha agradat.

I què és allò que no li ha agradat de Girona?

Fa poques hores que volto per Girona i de moment no hi ha res que no m'hagi agradat. Ah, sí! La humitat que hi ha aquí, perquè tinc el cabell arrissat i se m'estufa una mica.

Tornarà a Girona?

Espero que sí, potser torno amb el meu xicot per ensenyar-li la ciutat. Així que ja tinc una excusa per tornar i també aprofitaré i visitaré la meva amiga. Dues excuses ja tinc.