Goyo Jiménez ho ha tornat a fer. L'humorista d'Albacete té una capacitat com pocs per aconseguir mantenir la riallada de tot un auditori durant més d'una hora i mitja, i ho va tornar a aconseguir dissabte a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols en el marc del Festival SINGLOT dins del Festival de Porta Ferrada.

Més de trenta anys de professió han consolidat Goyo Jiménez com un dels millors humoristes d'Espanya. El seu nou espectacle Bytheway ens convida a fer retrospectiva de la seva carrera des de la seva visió actual com a excusa per gaudir d'una bona estona d'humor, d'una ràfega d'acudits rere una altra.

Jiménez sedueix el públic des del primer moment que puja a l'escenari, i hi estableix un feedback perfecte. A partir d'aquí, el còmic aconsegueix mantenir un clima idoni en tot moment tan sols amb l'ajuda del micròfon, creant escenes mentals en la imaginació dels espectadors, escenes de quotidianitat perfecta que trenquen bruscament amb un acudit que fa esclatar la sala en riures.

Ni tan sols la calor que feia en una sala pràcticament plena, on el públic es ventava amb les mateixes entrades de l'espectacle, va fer que un monòleg d'una hora i mitja semblés llarg. Els espectadors estaven absorts i molt participatius, ja que Jiménez aconsegueix crear una sensació de monòleg col·lectiu que s'agraeix i fa més amè l'espectacle. Quan Jiménez pronunciava el "y ya para despedirnos", se sentia un llarg "oooooh" de tot el públic, que no va dubtar en dedicar un sonor aplaudiment a l'humorista.