El Festival de Jazz de Vidreres se celebrarà del 26 al 28 d'agost i comptarà amb Harpos Band, Adel Lee Davis & Her Blues Band; La Vella Dixieland, la Big Band de Vidreres i Lucrecia. Durant aquestes tres nits, a la plaça de Can Xiberta, els assistents podran fer un viatge des dels orígens del jazz a mitjans del segle XIX als Estats Units fins a l'actualitat.

Així, el trajecte començarà divendres amb Harpos Band, un quintet que explicarà, des d'una perspectiva a cavall entre l'humor i la novel·la negra, les anècdotes i històries d'un bar de Chicago anomenat Black Perry.

Tot seguit, el festival rendirà homenatge a les reines del swing, com ara Ella Fitzerald i Sarah Vaughan, amb l'Adel Lee Davis & Her Blues Band. La cantant ja fa temps que va iniciar la seva carrera en solitari després d'haver participat en grups com The Carlette i The Supremes, i en aquesta ocasió farà un repàs a les cançons que van enamorar el públic entre les dècades del 30 i el 50.

La nit de dissabte, la Vella Dixieland arribarà a Vidreres per animar tot el públic amb el seu repertori. Segons els organitzadors, «la gresca jazzística està servida».

Diumenge, la sessió començarà amb la Big Band de l'Escola Municipal de Música de Vidreres. Es tracta d'un conjunt de 12 joves, amants de la música i amb ganes d'iniciar el seu recorregut artístic després de dos cursos de treball intens a l'escola de música. Tots plegats descobriran diversos estils de la música jazz, des del swing fins al blues o el funky.

Finalment, el festival el clourà la cantant Lucrecia. Nascuda a Cuba i amant de la música des de ben petita, Lucrecia ha estat sempre envoltada de partitures, cançons i melodies, de manera que ha guanyat nombrosos premis com a vocalista i ha estat capaç de donar a conèixer la seva feina a través de la ràdio i la televisió.