L'Ajuntament de Platja d'Aro i la Fecasarm han repartit durant aquest últim cap de setmana 3.000 polseres a favor del civisme nocturn. L'acció es troba emmarcada dins de la campanya Maximum fun, minimum disturbance, que es fa a través de l'Associació d'Hostaleria , Restauració i Oci del poble, adherida a la Fecasarm.

Els organitzadors consideren que els resultats són molt positius, ja que els agents cívics van recórrer prop de 40 locals de restauració i oci de Platja d'Aro. Concretament, es van dirigir a dues de les zones més concorregudes:?l'avinguda central i el carrer Esgésia. Allà, indiquen, van poder constatar una reducció dels problemes que més afecten al sector, com ara el botellón, i van poder detectar una major conscienciació dels usuaris del sector de l'oci nocturn envers els veïns en matèria de soroll i comportament responsable.

En aquest sentit, des de la Fecasarm apunten a la bona feina dels mediadors nocturns que l'Ajuntament ha contractat per aquest estiu i que, conjuntament amb la Policia Local desenvolupen una tasca important per evitar la pràctica del botellón i intentar que no es produeixin molèsties als veïns. De fet, els mediadors nocturns van acompanyar els agents cívics en gran part del seu recorregut pel poble aquesta setmana.

Segons el president de l'Associació d'Hostaleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, Jordi Díaz, «en una localitat turística com Platja d'Aro, on l'oci nocturn és un dels pilars econòmics, es fa imprescindible portar-hi a terme campanyes de conscienciació com aquesta, ja que cal mentalitzar a la gent que surt de festa que el botellón està prohibit i cal respectar el descans dels veïns». La campanya es repetirà el 12 d'agost, per la festa major.