03 de agost de 2016
03.08.2016
40 Años

El Singlot selecciona tres projectes per produir el 2017

El festival humorístic impulsat per Buenafuente ha doblat l'assistència en les jornades professionals

03.08.2016 | 06:30
El Singlot selecciona tres projectes per produir el 2017

El festival d'humor Singlot, que es va celebrar el cap de setmana passat a Sant Feliu de Guíxols dins del Festival de la Porta Ferrada, ha seleccionat tres idees i projectes per produir i estrenar en la tercera edició de l'esdeveniment l'any vinent, segons van informar ahir El Terrat i The Project. Els organitzadors valoren positivament tant l'assistència de públic com, especialment, que s'hagi «doblat l'assistència de creadors, productors i exhibidors en les jornades professionals».
Dirigit pel presentador de televisió i humorista Andreu Buenafuente, durant dos dies «d'intens treball es van presentar diferents idees i projectes» dels quals se n'han seleccionat tres, tot i que encara no s'han fet públics els seus títols. Buenafuente defensa que el festival, després de dues edicions, està consolidat i ara hauria de tenir «un creixement sostingut i, sobretot, sostenible».
L'objectiu, indica el responsable del certamen, és anar «creixent a poc a poc en programació d'espectacles, oferta d'espais diferents i seguir enriquint la part professional i acadèmica».
Enguany s'ha estrenat la primera producció Singlot, Mal Martínez, Humor i Hòsties, sorgit de la primera edició i a càrrec de l'actor Marc Martínez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook