Baltasar Parera, actual president del Club, treballa amb la idea que el golf ha evolucionat molt en els darrers anys, i ha deixat de veure's com quelcom rígid i tancat a uns quants socis per obrir-se a tot tipus de públic. Un pas per aconsguir-ho va ser la creació de l'Associació de Camps de Golf de Girona, per tal d'unir esforços i ajudar a diversificar l'oferta. «El jugador de golf és com l'esquiador: li agrada anar provant diferents camps», explica Parera. A més, per tal d'aconseguir més públic, les instal·lacions de Pals disposen d'un restaurant obert gairebé tots els dies de l'any i en el qual no cal ser soci -de fet, ni tan sols cal jugar a golf- per poder-hi anar.

També donen molta importància al públic infantil, de manera que els organitzen cursos tant de golf com d'altres esports, com el windsurf, el pàdel o el tennis platja. «Mirem que sigui una oferta àmplia, perquè potser no a tots els membres d'una família els agrada el golf», explica Parera.

De cares al futur, serà la nova generació la que se n'encarregarà, però ja hi ha projectes sobre la taula. Per exemple, posar en marxa nou forats més al Mas Gelabert, per tal que serveixin com a «camp auxiliar» per quan el principal acull competicions i està massa ple. l.f.g. pals