La finca del Collet de Sant Antoni de Calonge es converteix aquest cap de setmana en la capital de la moda catalana amb la celebració del Costa Brava Fashion Weekend, que va començar ahir i que enguany compta amb la col·laboració de la passarel·la 080 de Barcelona. Es tracta de tres dies de desfilades, música i gastronomia en un entorn privilegiat.

El Costa Brava Fashion Weekend es divideix en cinc àrees. La més important, òbviament, són les desfilades per la passarel·la. Ahir es van poder veure les creacions de Blame Label (guanyador del premi 080 a dissenyador emergent), Maria Roch i Aleix López, mentre que avui serà el torn de Bogdar, Rita Row, Emes i Ssic and Paul. Demà, finalment, s'exhibiran els treballs de Bendita Locura Kids, Delicada Greta i Adrià Colorado. A més, per primera vegada s'entregarà un premi al dissenyador revelació emergent, amb un jurat format per diversos professionals del món de la moda.

Però malgrat que la moda és l'eix del cap de setmana, hi ha moltes coses més. Hi ha, per exemple, una zona de shopping que complementa la passarel·la amb un market on es podran comprar, entre altres coses, les col·leccions que s'han exhibit. A més, també s'hi pot trobar una Art Zone on creadors emergents i multidisciplinaris exposen les seves obres, algunes de les quals són creades en directe durant l'esdeveniment.

Música i gastronomia

Per a quan entra la gana, el Fashion Weekend compta també amb un espai gastronòmic de vinatge food, que compta amb diverses caravanes i un restaurant amb terrasseta per poder menjar o beure a la fresca. I per acompanyar-ho tot plegat, una programació musical eclèctica que avui comptarà amb The Crab Apples, Maia, Dj Ruben, Litus 3 i Capo DJ. Demà serà el torn de Joan Masdeu, Aleix Solanellas, Trau i, per posar el toc final, l'Orquestra Diversiones, que farà ballar els assistents a la festa de clausura, a partir de les onze de la nit.

En aquesta ocasió, aquells que vulguin assistir al Costa Brava Fashion Weekend no poden aconseguir invitacions, sinó que les entrades es poden comprar allà mateix per dos euros, que donen accés als tres dies de festival. Segons han explicat des de l'organització, ho fan així per poder finançar el nou premi revelació.