Love of Lesbian va trepitjar divendres per primera vegada l'escenari de Cap Roig per presentar el seu darrer treball, El Poeta Halley. El quintet barceloní de pop, amb un entregat Santi Balmes al capdavant, va seduir el públic en un debut que va encisar fins i tot l'espectador més accidental. Una audiència devota i entregada que va acomodar el conjunt, que des del primer moment es va mostrar còmode, en un concert que va maridar els temes del seu darrer àlbum amb alguns dels seus himnes més emblemàtics.

Jocs de llums i projeccions al ritme dels seus èxits van posar un contrapunt de calidesa a l'entorn, de per si idíl·lic. La formació va arrencar amb una alegre Cuando no me ves que va obrir el camí a l'èxtasi total d'una Bajo el volcán, que va fer embogir uns espectadors que van caure rendits als seus peus. El segell d'identitat de Love of Lesbian va harmonitzar amb l'entorn, en un concert càlid que aconseguia traslladar l'espectador a un espai confortable.

Entre bromes i confessions, el grup va anar reproduint el degoteig de cançons. Noches reversibles, Contraespionaje, 1999, Segundo Asalto, Club de fans de John BoyIncendios van ser alguns dels temes més aclamats, amb una compenetració entre el grup i el públic que anava in crescendo. En el decurs de la nit, el conjunt no va deixar de mostrar-se sorprès amb el feedback que rebien del públic. "Honestament pensàvem que estaríeu asseguts tota l'estona", va dir Balmes, veient que el públic es va rendir als seus peus des de la primera fins a la darrera cançó.

Cap Roig es va posar als peus de Love of Lesbian i rere l'skyline de Calella de Palafrugell va cantar a l'uníson els seus himnes. Un clàssic ritual per acomiadar-se va tancar el concert, amb dues sortides i entrades -val a dir que molt esperades- per part del grup, amb les quals el públic reclamava que no s'acabés la vetllada. Però amb Domingo Astromántico i Planeador, la banda va tancar la seva primera actuació al Festival de Cap Roig amb un públic encisat.