Tot i que la Marie va néixer a Alacant, prop de Benidorm, des de ben petita va marxar a França. Actualment viu a Marsella amb el seu home, en Jaques, però les arrels tiren a l'hora de passar les vacances. Aquest és el segon any que vénen a Empuriabrava amb els seus néts, i estan satisfets amb l'experiència.

Com és que van triar Empuriabrava per venir de vacances?

Vam buscar-ho per internet i vam trobar un apartament que ens agradava. El vam llogar l'any passat, hi vam estar molt a gust i per això ara hem tornat amb els nostres néts. Tenim família a Benidorm, però està massa lluny per anar-hi de vacances, perquè venim amb cotxe.

A banda d'Empuriabrava, coneixen la resta de la Costa Brava?

Sí, i tant, ens agrada molt. Aquest és el segon any que venim a Empuriabrava, però altres anys havíem anat a l'Escala i a Santa Margarita, on també vam estar molt bé.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Anem a a platja, al minigolf, a jugar als bolos, anar a Roses a passejar...

És un bon lloc per venir amb els nens?

Sí, perquè a l'apartament hi ha piscina per banyar-se, i s'estan allà bona part del dia. Això sí, hi ha molts francesos, sentim parlar més francès que espanyol! A vegades no ens dóna la sensació d'estar a Espanya.

Què és el millor d'Empuriabrava?

La proximitat, perquè tot està a prop. Ah, i els canals, que són molt bonics.

I el pitjor?

Els sorolls a la nit. Als apartaments hi ha moltes criatures, i els seus pares els deixen córrer per fora fins a les dotze o la una de la matinada. Ja ens sembla normal, perquè estan de vacances, però a França segur que no ho farien.

Tornaran l'any vinent?

No ho sé, no fem plans amb tanta antelació.