07 de agost de 2016
07.08.2016

Rècord de participants en la Travessia Popular del Port de Blanes

380 nedadors van des del costat de Sa Palomera a la platgeta del Port - Els guanyadors han estat Àlex Castejón (CN Sabadell) i Ona Jerez (CN Sant Andreu)

07.08.2016 | 17:39
Sortida de la Travessia del Port de Blanes

La badia de Blanes ha allotjat aquest diumenge la prova esportiva més veterana que continua organitzant-se en aquesta localitat de la costa Brava: la Travessia Popular del Port, que l´any vinent arribarà als 75 anys de vida. Enguany, el primer dels actes que anticipa la celebració de la Festa Major Petita, s´ha desenvolupat amb tota normalitat, sense els entrebancs que va suposar l´any passat la presència de pluja.

En aquesta ocasió s´ha assolit el rècord de participants de la prova, arribant gairebé al topall total que s´havia establert, amb 380 nedadors i nedadores, que han cobert els 900 metres de distància entre la platja del costat de Sa Palomera i la platgeta del Port. Organitzada per l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Blanes, la travessia ha atret com de costum l´atenció d´un gran nombre de públic que s´han aplegat a la riba del port per anar aplaudint els participants conforme anaven arribant. Els guanyadors han estat Àlex Castejón (CN Sabadell) i Ona Jerez (CN Sant Andreu).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook